• Česky Česky
  • English English
  • Slovensky Slovensky
  • Česky Česky
  • English English
  • Slovensky Slovensky
Akce
Výprodej

plato ovál

30375
115,00 Kč

linie lara

50009
166,80 Kč

linie lara

50013
163,80 Kč

miska ks

50100
61,00 Kč 48,40 Kč

vařečka hnětací

80124
42,00 Kč 29,00 Kč

vařečka hnětací

80125
92,00 Kč 69,00 Kč

odměrka 2,5/3,5 cl

90859
79,00 Kč 59,00 Kč

dávkovač olej/ocet

92172
270,00 Kč 199,00 Kč

plato ovál

30375-M
Od 115,00 Kč

linie lara

50009-M
Od 163,80 Kč

miska ks

50100-M
Od 48,40 Kč

vařečka hnětací

80124-M
Od 29,00 Kč
Kontakty

SÍDLO
Petrohradská 401/12
101 00 Praha 10
Tel: +420 724 763 553
Tel: +420 605 121 744
E-mail: info@profi-hotel.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00

OBCHODNÍ ODDĚLENÍ
Jeremenkova 9
742 42 Šenov u Nového Jičína
Tel: +420 724 763 553
Tel: +420 605 121 744
E-mail: info@profi-hotel.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00

SKLAD
Náměstí 7
507 58 Mlázovice
Tel: +420 733 217 487


PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-17:00

MCH SERVIS s.r.o.
OC MAX Kubíčkova 8
635 00 Brno
Tel: +420 730 643 261

E-mail: chadt@mchservis.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00
B2B

Než začnete grilovat steak

Sezóna grilování na zahrádkách je tady, pojďme si tedy připomenout pár zásadních věcí, které bychom pro přípravu dobrého steaku měli udělat.

- Nejprve maso naklepejte nebo propíchejte tenderizérem. Ugriluje se rychleji. V případě použití tenderizéru se navíc dostane marináda také do vnitřku masa.

- Maso marinujte nejméně 2 hodiny před grilováním, ideálně přes noc.

- Před pokládáním na gril vyndejte maso alespoň na hodinu z ledničky, aby nedošlo k teplotnímu šoku, který naruší správnou chuť masa.

- Bylinky (rozmarýn, tymián, medvědí česnek atd.) přidané do uhlí nebo v případě elektrického či plynového grilu položené na rošt maso pěkně provoní.

- Pokud přelijete maso vínem, zvýrazníte marinádu a vůni.

- Pozor na velké množství mastné nebo sladké marinády při potírání masa během grilování. Pokud steče, může vzplanout oheň, který maso připálí. 

- Pro otáčení vždy používejte kleště, nikdy do masa nepíchejte. Ztratilo by šťávu, která navíc způsobí vzplanutí ohně a do masa se mohou dostat škodlivé látky.

- Při použití teploměru na zjištění teploty masa vždy přetřete dírku po teploměru olivovým olejem, aby nevytekla šťáva.

- Zda je maso hotové, poznáte podle času, jak dlouho jej pečete. Záleží na grilu, ale obecně platí 2 minuty z každé strany pro krvavý steak, 4 minuty pro středně propečený a víc jak 5 minut pro dobře propečený steak.

- Po ugrilování nechte maso ještě chvíli odstát.

Veškeré pomůcky potřebné ke grilování najdete v našem e-shopu.