• Česky Česky
  • English English
  • Slovensky Slovensky
  • Česky Česky
  • English English
  • Slovensky Slovensky
Akce
Výprodej

plato ovál

30375
115,00 Kč

linie lara

50009
166,80 Kč

linie lara

50013
163,80 Kč

miska ks

50100
61,00 Kč 48,40 Kč

vařečka hnětací

80124
42,00 Kč 29,00 Kč

vařečka hnětací

80125
92,00 Kč 69,00 Kč

odměrka 2,5/3,5 cl

90859
79,00 Kč 59,00 Kč

dávkovač olej/ocet

92172
270,00 Kč 199,00 Kč

plato ovál

30375-M
Od 115,00 Kč

linie lara

50009-M
Od 163,80 Kč

miska ks

50100-M
Od 48,40 Kč

vařečka hnětací

80124-M
Od 29,00 Kč
Kontakty

SÍDLO
Petrohradská 401/12
101 00 Praha 10
Tel: +420 724 763 553
Tel: +420 605 121 744
E-mail: info@profi-hotel.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00

OBCHODNÍ ODDĚLENÍ
Jeremenkova 9
742 42 Šenov u Nového Jičína
Tel: +420 724 763 553
Tel: +420 605 121 744
E-mail: info@profi-hotel.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00

SKLAD
Náměstí 7
507 58 Mlázovice
Tel: +420 733 217 487


PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-17:00

MCH SERVIS s.r.o.
OC MAX Kubíčkova 8
635 00 Brno
Tel: +420 730 643 261

E-mail: chadt@mchservis.cz
PONDĚLÍ-PÁTEK: 08:00-16:00
B2B

Sous - vide

Kuchařská metoda, která v překladu znamená vaření ve vakuu. Vaří se při nízkých a přesně udržovaných teplotách a po předem stanovenou dobu. Syrová potravina se vakuově uzavře do vícevrstvé fólie, která je k tomu speciálně přizpůsobená. Pomocí vakuové baličky je z potraviny vysán vzduch a takto vakuované potraviny se vkládají do vodních lázní, kde se pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou několik hodin (někdy až 72 hod) při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu (nejčastěji při teplotě 55 – 60°C). Používáním Sous vide jsou minimalizovány ztráty hmotnosti připravovaných pokrmů. Výsledkem Sous vide je perfektně připravený pokrm, který si zachovává přirozenou chuť a aroma dané potraviny, křehkost a texturu, současně zůstávají zachovány a neporušeny všechny živiny uvnitř pokrmu.